Může doma vydržet chléb déle čerstvý? To byla otázka pro třítýdenní testování wrapáčků čtenářkami portálu Mimibazar, v domácnosti i na výletě, na domácí i kupované pečivo. Výsledek: Wrapáček je záchrana pečiva a ještě k tomu hezká.
„Jelikož peču poměrně často domácí pečivo ať už veky, housky a loupáky z droždí či kváskový chleba, okamžitě mě zaujala možnost testovat právě tyto pytlíky. Protože doma již jeden plátěný pytlík na pečivo mám, mohla jsem produkty porovnávat. Oproti plátěnému pytlíku má Wrapáček spoustu předností. Hlavní z nich je dvouvrstvý obal. Vnitřní textilie působí jako membrána, tudíž pečivo neosychá a netvrdne, ale zároveň ani neplesniví, jak tomu je u mikrotenových sáčků. V plátěném jednovrstvém pytlíku mi pečivo také neplesniví, ale daleko rychleji okorává
a tvrdne.“ … Další výsledky testů čtenářek jsou v odkazu.