Menu
Přihlásit se
Košík0

Košík

Test

Test: porovnání sáčků na chleba: Ve kterém vydrží nejdéle a s nejkřupavější kůrkou?

„V čem doma uchovávat chléb, aby si zachoval měkkou střídku, kůrku křupavou tak akorát a záhy nepodlehl plísni? Vyzkoušeli jsme šest způsobů, jak zabalit bochník, a týden pečlivě zkoumali, co s ním udělají běžné i speciální obaly. Redaktorka časopisu Apetit se sama pustila do nezávislého testování obalů na pečivo. Náš wrapáček zvítězil! A to vyzkoušela nejen utěrku, papír a plastový sáček, ale i jiné obaly přímo na pečivo – voskovaný sáček a kompostovatelný obal. Krásně zmapovala výhody a nevýhody voskovaných obalů, které v bodovém hodnocení náš wrapáček předběhl o dvě místa.

Zobrazit na Apetitonline.cz